Фото галерија

Презентација материјала о превенцији у борби против Корона вируса

Ученички парламент и педагог школе презентују материјал о превенцији Корона вируса
Награђени ученици наше школе (Светосавска награда 2020.година)

Директор ОШ ''Стеван Синђелић'' у Великом Поповићу Данијел Нешић, честитао је ученицима на оствареним резултатима у 2019.години и доделу Светосавских награда од стране представника локалне самоуправе oпштине Деспотовац. Награђени ученици су Марко Васић и Немања Ђорђевић. Ученик 5. разреда Марко Васић за освојено 2. место на окружном такмичењу из српског језика које одржано 6.04.2019.године у ОШ ''Д.С. Високи'' у Деспотовцу, а ученик 5. разреда Немања Ђорђевић за освојено 3. место на поменутом такмичењу. Ученици Марко Васић и Немања Ђорђевић су на општинском такмичењу које је одржано 17.03.2019. године у ОШ ''Стеван Немања'' у Стењевцу остварили веома запажене резултате и самим тим изборили пласман на окружно такмичење. Треба напоменути да је за овако добар остварени резултат заслужна и наставница српског језика Весна Миладиновић
Додела Светосавских награда 2020. године

Поводом обележавања Светог Саве – Дана духовности у Републици Србији, 27.јануара 2020. године представници локалне самоуправе oпштине Деспотовац уручили нашим ученицима Светосавске награде у просторијама Техничке школе у Деспотовцу. Награде за резултате постигнуте у 2019. години уручили су председник општине Деспотовац Никола Николић и председник Скупштине општине Деспотовац Златко Марјановић Награђени ученици су Марко Васић и Немања Ђорђевић. Ученик 5. разреда Марко Васић за освојено 2. место на окружном такмичењу из српског језика које је одржано 6.04.2019.године у ОШ ''Д.С. Високи'' у Деспотовцу, а ученик 5. разреда Немања Ђорђевић за освојено 3. место на поменутом такмичењу. Ученици 5. разреда Марко Васић и Немања Ђорђевић су на општинском такмичењу које је одржано 17.03.2019. године у ОШ ''Стеван Немања'' у Стењевцу остварили веома запажене резултате и самим тим изборили пласман на окружно такмичење. Треба напоменути да је за овако добар остварени резултат заслужна и наставница српског језика Весна Миладиновић.
Светосавска приредба 2020.

Свечано је било и у ОШ „Стеван Синђелић“ у Великом Поповић, где су ученици припремили пригодну приредбу поводом школске славе Светог Саве. Након сечења славског колача присутне ученике и госте је поздравио Данијел Нешић, директор ОШ „Стеван Синђелић“ у Великом Поповићу, а потом су ученици извели програм који су припремили за ову прилику. Приредби су присуствовали ученици, наставници, бројни родитељи и представници локалне самоуправе на челу са замеником председника општине Деспотовац Ненадом Јовановићем.
Новогодишњи базар

Новогодишњи амбијент у нашој школи

Вуков дан

Традиционално сваке године наша школа обележава Вуков дан. Наставници и ученици, чланови секција, припремили су и ове године пригодан програм где се посебно истичу култура говора, креативност и стваралачки дух наших ђака и остали њихови таленти. Негује се сарадња са ученицима млађих разреда када сви заједно доприносимо да тај дан буде посебан, школа украшена пригодним материјалом, уз лепо дружење наставника, ученика и родитеља.
Угледни часови

''Основи безбедности деце'' МУП РС

У сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Србије, а у оквиру појекта ''Основи безбедности деце'', одржано је предавање под називом ''Превенција и заштита деце од трговине људима ''. Предавању су присуствовали ученици 2. и 6. разреда.
Нови намештај у нашој школи

Набавка школског намештаја и ИТ опреме за информатички кабинет, наставничке канцеларије, учионице за ОШ Стеван Синђелић у Великом Поповићу и истуреним одељењима.